Pirkanmaan Vedenkäsittely

Kiinteistöt

Käyttöveden suodattimet ja paineenalennusventtiilit

Miksi suojata kiinteistön käyttövesijärjestelmä?

Tuotevalikoimassamme on Resideo Braukmannin suodattimet ja paineenalennusventtiilit kaikenkokoisille kiinteistöille. Uutuutena saatavilla myös lyijyttömästä materiaalista valmistettuja malleja.

Suodattimet


Suodattamaton vesi voi tuhota kiinteistön koko käyttövesijärjestelmän (putkiston, kodinkoneet, venttiilit ja muut vesikalusteet). Aina kun vesilaitoksen verkossa tapahtuu putkirikko, irtoava sakka päätyy kiinteistön käyttövesijärjestelmän laitteisiin ja putkistoon heikentäen niiden toimintaa ja lyhentäen elinkaarta.

Katso videolta, miksi kiinteistöön tuleva vesi kannattaa suodattaa:HS10S-yhdistelmäsuodatin automaattihuuhtelulla


Nykypäivänä kaikissa uusissa sekä saneerattavissa asuinkiinteistöissä on pakollisena huoneistokohtaiset vesimittarit. Jos vesilaitoksen verkosta tai käyttövesiverkon korjauksen ajalta tulee pienikin määrä sakkaa, mittarit ovat epäkunnossa. Resideo Braukmann -suodattimissa on patentoitu suodattimen puhdistava vastavirtahuuhtelujärjestelmä, joka takaa luotettavasti täysin puhtaan veden kiinteistön asukkaille.

Tiheä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu suodatinverkko suodattaa likahiukkaset ja muut epäpuhtaudet vesilaitoksen verkosta tulevasta vedestä. Tämä estää putkiston pistekorroosion ja takaa sen, että kiinteistön käyttövesijärjestelmän kaikki osat toimivat oikein. Suodattimen puhdistus tehdään toimilaitteen avulla täysin automaattisesti.

HS10S-suodattimissa on integroituna paineenalennusventtiili, jolla suojataan kiinteistöä vesilaitoksen verkossa tapahtuvilta painevaihteluilta ja -iskuilta. Suodatus perustuu patentoituun vastavirtahuuhtelujärjestelmään.

HS10S-yhdistelmäsuodattimen hyödyt:
 • Takaa luotettavasti puhtaan veden kiinteistön asukkaille
 • Ei sisällä vaihdettavia suodatinpatruunoita
 • Estää paineiskut ja veden virtauksen äänet
 • Suodattimen puhdistus tapahtuu automaattisesti toimilaitteen avulla
 • Alentaa veden- ja energiankulutusta
 • Pidentää putkiston käyttöikää
 • Investointi maksaa itsensä takaisin hyvin nopeasti


Yhdistelmäsuodatin (HS10S) asennettuna kiinteistön käyttöveteen heti päävesimittarin jälkeen.


Paineenalennusventtiilit

Paineenalennusventtiilejä käytetään sekä kylmä- että kuumavesijärjestelmissä. Paineenalennusventtiili suojaa koko järjestelmää vesijohtoverkostossa mahdollisesti ilmenevää ylipainetta ja paineiskuja vastaan. Paineenalennusventtiili ylläpitää esiasetetun paineen omassa järjestelmässä vesijohtoverkoston tulopaineesta riippumatta. 

Syitä paineenalennusventtiilin käyttöön:
 • Liian korkea tulopaine kuluttaa laitteita ja putkistoa
 • Takaa vakaan paineen kiinteistöön, vaikka painevaihtelua ilmenisi vesilaitoksen verkossa
 • Estää paineiskut ja vedenvirtauksen äänet
 • Pidentää putkiston elinkaarta
 • Alentaa veden- ja energiankulutusta


Laipallinen paineenalennusventtiili (D15S) kiinteistön käyttövesijärjestelmässä.


Investointi rahoituksella

Leasing-rahoituksella investoinnin tekeminen ei sido kaikkea pääomaa kerralla ja saat joustavuutta investoinnin maksamiseen. Kysy lisää!


Ladattavat tiedostot

Ota yhteyttä