Pirkanmaan Vedenkäsittely

Elector

Elector-vedenkäsittelylaitteet

Puhdasta teknistä vettä suljettujen järjestelmien sekä prosessien häiriöttömään toimintaan


Elector GmbH on saksalainen vedenkäsittelylaitteiden valmistaja.


Elector GmbH on jo vuodesta 1991 tarjonnut tuotteita ja palveluja lämmitysjärjestelmien vedenkäsittelyyn, kalkkeutumisen ja korroosion aiheuttamia vaurioita vastaan. Pitkän kokemuksen avulla Elector GmbH tarjoaa lämmitysjärjestelmän vedenkäsittelyyn tarkoitettujen tuotteiden ja palveluiden lisäksi ratkaisut teollisuuden jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmissä kiertävän veden käsittelyyn sekä järjestelmien täyttöveden käsittelyyn. 

Teknistä tietoa Electorista ja uusien standardien vaatimuksista vesikiertoisissa lämmitysjärjestelmissä


Viralliset voimassaolevat standardit, mm. VDI 2035, korostavat lämmitysjärjestelmissä kiertävän veden sekä järjestelmien täyttöveden laadun merkitystä. Nykyisten uusien kiinteistöjen järjestelmät ovat taloudellisempia, tehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä. Järjestelmien käytössä korostuu myös entistä useammin verkossa kiertävän vedenlaatu. Puhdas vesi johtaa parhaiten energiaa, mikä on nykypäivän järjestelmien välttämättömyys luotettavan toiminnan takaamiseksi.

Lämmitysjärjestelmien Elector-korroosiosuojalaitteet ovat reaktiosäiliöitä, joissa tapahtuu sähkökemiallinen reaktio. Tämä vaikuttaa jatkuvasti lämmitysverkon vedenlaatuun. Kun vesi kiertää lämmitysjärjestelmää normaalissa käytössä, sitä käsitellään säännöllisin väliajoin Electorissa, ja näin pystytään suojaamaan koko järjestelmä korroosiolta.

Elector-korroosiosuojaus muodostaaa tehokkaan suojan ja hyödyn niin uusissa kuin vanhoissakin kohteissa. Näin saavutetaan optimaalinen toimintakunto järjestelmille, olipa kysymyksessä tukkeutuneen lattialämmitysjärjestelmän uusiminen, vanhan järjestelmän kunnostaminen tai uuden maalämpökohteen rakentaminen.

Vanhassa järjestelmässä saadaan Electorin avulla palautettua optimaalinen lämmönsiirto ja pystytään eliminoimaan huonosta veden virtauksesta syntyneet meluhaitat. Asumismukavuus paranee, kun lämmitysjärjestelmä saadaan toimintakuntoiseksi Electorin avulla.

Elector käyttää hyvin tunnettua sähkökemiallista korroosiosuojausmenetelmää, josta on yli 30 vuoden kokemus.

Tutustu tarkemmin teknisiin yksityiskohtiin ja eri puhdistusvaihtoehtoihin valmistajan sivuilla:
1. Valmistajan suomenkielinen sivusto: www.elector-vedenkasittely.fi
2. Valmistajan englanninkieliseltä sivustolta löytyy tarkempaa teknistä tietoa vedenkäsittelystä: www.elector-water-treatment.comOta yhteyttä