Pirkanmaan Vedenkäsittely

Artikkelit

Pirkanmaan Vedenkäsittely Oy:lle merkittävä maahantuonti

Elector-vedenkäsittelylaitteiden uusi maahantuoja on Pirkanmaan Vedenkäsittely Oy


Elector GmbH on saksalainen vedenkäsittelylaitteiden valmistaja.


Pirkanmaan Vedenkäsittelyn teknisellä asiantuntijalla Hannu Haanpäällä on 11 vuoden kokemus lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien vedenkäsittelylaitteiden myynnistä sekä laiteosaamisesta.

Saksalaisen Elector GmbH:n vedenkäsittelylaitteet ovat kehittyneet merkittävästi viimeisen 30 vuoden aikana. Elector tekee merkittävää työtä isojen eurooppalaisten teollisuusyritysten kanssa, jotta heidänkin suljetut järjestelmät toimisivat mahdollisimman hyvin.

Electorin avulla pidetään lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät toimintakuntoisina. Elector vaikuttaa verkostossa kiertävän vedenlaatuun, parantaen lämmönsiirtokykyä, hidastaen korroosion etenemistä ja säästäen huolto- ja energiakustannuksissa.

Electorin tuotevalikoimaan pääsee tutustumaan osoitteessa: www.elector-vedenkasittely.fi

Pirkanmaan Vedenkäsittely Oy tarjoaa myynnin lisäksi teknistä neuvontaa, koulutusta ja laitteiden huoltoja. Palveluiden ja laitteiden avullamme autamme teollisuusasiakkaita parantamaan heidän lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien sekä erilaisten prosessien toimivuutta.

Annamme mielellään lisätietoa Elector-vedenkäsittelylaitteista ja voimme tulla kartoittamaan järjestelmienne nykytilanteet Teille sopivana ajankohtana.

Lisätiedot:
Hannu Haanpää
puh. 044 367 6623
hannu@pirkanmaanvedenkasittely.fi

Electorin tuotesivu: Elector-vedenkäsittelyratkaisut