Print Friendly, PDF & Email
”Asiantunteva palvelu, kilpailukykyinen hinta”

Laitteitamme on monissa kohteissa omakotitaloista aina teollisuuden suurimpiin järjestelmiin. Tällä sivulla olemme esitelleet muutamia työstämistämme kohteista, sekä asiakkailtamme saatua palautetta.

Kiinteistöt

As Oy Kalevan Tornit, Tampere


As Oy Kalevan Tornit sijaitsevat Tampereen keskustassa, jonka taloyhtiö pitää sisällään n. 170 huoneistoa ja kolme eri rakennusta. Kohteeseen asennettiin vuonna 2012 käyttöveteen erilliset Honeywellin paineenalennusventtiili ja automaattisella huuhtelulla toimiva suodatin. Isännöitsijänä kohteessa toimii Pirkanmaan Ammatti-Isännöitsijät Oy.

Käyttövesi: Kylmän vedenkulutus tippui 900 kuutiota vuonna 2013. Säästö euromääräisesti vuonna 2013: 900 kuutiota x 3 eur = 2700 euroa. Laitteen takaisinmaksuaika alle kaksi vuotta.

As Oy Kalevan Tornit – Energiaraportti (PDF)

As Oy Valtapiennar, Tampere

As Oy Valtapiennar sijaitsee Tampereen Hervannassa. Taloyhtiössä on 32 huoneistoa.

Seuraavassa isännöitsijä Tommi Salosen (T.I.K. Oy) kokemuksia Honeywell-yhdistelmäsuodattimen käytöstä:

Valtapientareen kulutustaulukko viimeisiltä vuosilta (Vesi-Online):As Oy Valtapiennar – vedenkäyttö 2007-2015 (JPG)

Honeywell asennettiin alkuvuodesta 2013 ja taulukossa näkyykin, että silloin on vedenkulutus tippunut reilusti.
Taloyhtiön asukasmäärässä tai käyttötottumuksissa ei ole juuri muutoksia tapahtunut. Asuntoja yht 32.

2011-2012 vedenkulutus noin 7,3m3/päivä (ennen asennusta)
2014-2015 vedenkulutus noin 5,7m3/päivä (asennuksen jälkeen)

Tippunut siis 22% vedenkulutus.

Kokonaiskulutus ja eurot:
2012 2665m3 => 3,13€/m3 * 2665 = 8341€
2014 2080m3 => 3,13€/m3 * 2080 = 6510€

Eli vuosisäästö ollut 1831€/vuosi
Laite maksanut siis itsensä heti ensimmäisenä vuonna takaisin reippaasti.

Tommi / TIK

Honeywell-yhdistelmäsuodatin (HS10S)

Tyypillinen HS10S-yhdistelmäsuodattimen asennus taloyhtiön käyttövesiverkkoon.

  Omakotitalot

  Turku, Kosonen


  Oman kaivon suodatus suoritettiin Kososen perheen omakotitaloon, jossa kaksi erillistä kohdetta. Esitimme kysymyksiä tehdystä projektista, ja saimme seuraavia vastauksia:

  1. K: Mikä epäilytti/arvelutti, kun mietit tuotteiden tilaamista Pirkanmaan Vedenkäsittelyltä? V: Ei oikeastaan mikään, asiantunteva myyjä osasi selittää laitteen toimintaperiaatteen selkeästi.
  2. K: Kun sitten teit päätöksen tilata, millaiset olivat tulokset? V: Tulokset olivat hyviä. Vesi maistuu hyvälle ja tyytyväisiä ollaan!
  3. K: Mistä asiasta Pirkanmaan Vedenkäsittelyn tuotteissa tai palveluissa erityisesti pidit? V: Laitteen koko ja hyvät ohjeet – ja muutenkin hyvä palvelu.
  4. K: Mitkä ovat kolme muuta etua, jotka sait tilatessasi Pirkanmaan Vedenkäsittelyltä? V: Pitkä huoltoväli,kilpailukykyinen hinta, edullinen vesinäyte.
  5. K: Suosittelisitko Hannua/Pirkanmaan Vedenkäsittelyä muille? Jos suosittelisit, niin miksi? V: Asiantunteva palvelu, kilpailukykyinen hinta.

  Mikko Kosonen, Turku

  Ulvila, Ahomäki


  Kohteena oli Ulvilassa sijaitseva omakotitalo, johon tulee kaupungin vesi. Teimme putkistoon kalkkisuodatuksen. Tässä asiakkaan kertomaa ennen ja jälkeen projektin:

  • Alkutilanne: ”Pahimmat paikat olivat pesualtaat/hanat, joiden vesisihdit olivat tukossa jatkuvasti. Myös kahvinkeittimen vesisäiliöön oli kertynyt paljon kalkkia (moccamasterin hopea liuska). Tietysti suihkukoppikin oli kalkkipisaroita täynnä, jos lattian jätti vetämättä lastalla.”
  • Suodatuksen uudistamisen jälkeen: ”Pesualtaat eivät ole enää keränneet läheskään yhtä paljon kalkkia tai ei ollenkaan sitä valkoista kittiä – ja kahvinkeitin on pysynyt kuin uutena! Vesi on mielestäni pehmeämmän tuntuista kun käy suihkussa. Vaihdatutan vielä hanat tämän vuoden puolella uusiin. Mielestäni olen tehnyt hyvän hankinnan…puhutaan tärkeästä asiasta kun asia koskee asunnon vesikalusteita.”

  Mika Ahomäki, Ulvila

  Ota yhteyttä!

  Aluekohtaisesti lisätietoa: Ota yhteyttä.