Print Friendly, PDF & Email

LVI-insinööri Keravalta

Yrityksen perustin vuonna 2010 ja siitä asti olen kehittänyt tuotekokonaisuutta vastaamaan asiakkaiden tarpeita kiinteistöjen ylläpidollisissa ratkaisuissa.

Lähes 10 vuoden kokemus LVI-alasta sekä lukuisat projektit ja alan tilaisuudet ovat kehittäneet osaamistani kiinteistöjen teknisistä järjestelmistä. Vuonna 2013 syksyllä päätin kasvattaa lisää alan osaamista ja lähdin opiskelemaan Tampereen Ammattikorkeakouluun Talotekniikkaa. Joulukuussa 2017 opiskelut saatettiin päätökseen ja yrityksen johdossa on nyt LVI-insinöörin koulutuksella varustettu alan ammattilainen.

Opinnäytetyön aihe oli:”SUOMEN TALOUSVESIVERKOSTOJEN KUNNON VAIKUTUS KIINTEISTÖIHIN JA NÄKÖKULMIA INTIAN, TANSKAN JA NORJAN VESIHUOLLON TOIMINTAMALLEISTA”

Opinnäytetyössä tutkittiin ajankohtaista vesihuoltoverkostojen kunnon vaikutusta kiinteistöjen käyttövesiverkkoihin. Enemmän tutkimuksesta ja tuloksista pääsee lukemaan osoitteesta: Opinnäytetyö/Hannu Haanpää

Yrityksen liikevaihdon kasvattaminen sekä työpaikkojen luominen Pirkanmaan talousalueella ovat lähitulevaisuuden suurimmat tavoitteet laadukkaan asiakaspalvelun ohessa.

Parhaiten tavoitat minut puhelimitse numerosta 044 367 6623 tai sähköpostilla hannu(at)pirkanmaanvedenkasittely.fi

Ollaan yhteyksissä!
Hannu