Print Friendly, PDF & Email

Pirkanmaan Vedenkäsittely Oy saavuttaa edustamillaan uuden teknologian tuotteilla kiinteistöissä energiatehokkuutta ja kustannussäästöjä

Suurimmat kustannukset ja mahdolliset haitat aiheutuvat käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmistä. Juomavedestä suodatetaan haittatekijät pois, oli kyseessä kaupunginverkko tai oman kaivon vesi. Lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien korroosiosuojaus sekä energiansiirtokyvyn parantaminen on yksi tärkeimmistä tehtävistä.

Investoimalla tuotteisiimme, saadaan järjestelmät toimimaan, kuten ne alunperin on suunniteltu ja näin pystytään parantamaan järjestelmien energiatehokkuutta pienillä investoinneilla. Nykyisten määräysten tiukentuessa ja valtiovallan säästötavoitteiden kasvaessa pyrimme olemaan mukana ajan haasteissa säännöllisesti uusiutuvalla tuotteistolla. Valikoimasta löytyy viimeisimmät vedenkäsittelyyn soveltuvat suodattimet sekä langatonta teknologiaa lämmitysjärjestelmiin. Tuoteperhe sisältää ratkaisut aina mökeistä ja omakotitaloista lähtien teollisuuden haastaviin isoihin kokonaisuuksiin.

Asiakas on aina ensisijalla. Tavoitteenamme on pystyä palvelemaan asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla kiinteistön LVI-asioissa. Tarjoamme asiantuntemusta vesianalyysien ottamisesta aina kiinteistön haastaviin suljettujen verkostojen mitoitusratkaisuihin. Laajalla yhteistyöverkostolla löydämme parhaat tuotteet, tekijät ja oikeat ratkaisut sekä asiakasta tyydyttävän lopputuloksen järkevillä kustannuksilla.


Näytä suurempi kartta