full screen background image

Vesianalyysit.fi -verkkokauppa on nyt auki!

Print Friendly, PDF & Email

Haluamme tehdä vesianalyysien tilaamisen mahdollisen helpoksi ja nyt käyttäjien avuksi on avattu oma palvelu, josta saa tietoa kaivovedestä sekä pystyy helposti tilaamaan vesianalyysipaketit ympäri Suomea.

Kaivon vedenlaatu on hyvä tutkituttaa vähintään kolmen vuoden välein.

vesianalyysi
Kaivovesi kannattaa tutkituttaa säännöllisesti.

Kaivovesi ei välttämättä ole juotavaksi kelpaavaa, vaikka siinä ei olisikaan havaittavissa virheellistä hajua tai makua. Useat veden ominaisuudet (arseeni, fluoridi, radon, uraani ja bakteerit) eivät ole aistinvaraisesti todettavissa.

Toisin kuin yleisesti luullaan, myös porakaivoissa esiintyy ongelmia. Esimerkiksi lähialueelle porattu maalämpökaivo tai roudan vuoksi kärsineet kaivon rakenteet voivat vaikuttaa vedenlaatuun. Porakaivovesissä usein esiintyvät arseeni, uraani, radon ja fluoridi ovat vaikeita havaita ja terveydelle haitallisia, näiden vuoksi kaivovesi kannattaa tutkituttaa säännöllisesti.

Vesianalyysin perusteella pystymme suosittelemaan vedensuodattimia, joilla saadaan huonolaatuisesta vedestä juomakelpoista. Suodattimillamme on vedenpuhdistustakuu.

Verkkokaupasta saat tilattua vesianalyysit tämän vuoden loppuun etuhinnoin.

Tutustu verkkokauppaamme, tilaa vesianalyysi ja aloita kaivon vedenlaadun selvitys jo tänään!

Analyysikauppaan: https://vesianalyysit.fi/