full screen background image

Pirkanmaan Vedenkäsittely Oy:lle merkittävä maahantuonti

Print Friendly, PDF & Email

Elector-vedenkäsittelylaitteiden uusi maahantuoja on Pirkanmaan Vedenkäsittely Oy.

Elector-vedenkäsittelylaitteet

Pirkanmaan Vedenkäsittelyn teknisellä asiantuntijalla Hannu Haanpäällä on kahdeksan vuoden kokemus lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien vedenkäsittelylaitteiden myynnistä sekä laiteosaamisesta.

Saksalaisen Elector GmbH:n vedenkäsittelylaitteet ovat kehittyneet merkittävästi viimeisen 30 vuoden aikana. Elector tekee merkittävää työtä isojen eurooppalaisten teollisuusyritysten kanssa, jotta heidänkin suljetut järjestelmät toimisivat mahdollisimman hyvin.

Electorin avulla pidetään lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät toimintakuntoisina. Elector vaikuttaa verkostossa kiertävän vedenlaatuun, parantaen lämmönsiirtokykyä, hidastaen korroosion etenemistä ja säästäen huolto- ja energiakustannuksissa.

Electorin tuotevalikoimaan pääsee tutustumaan osoitteessa: www.elector-vedenkasittely.fi

Pirkanmaan Vedenkäsittely Oy tarjoaa myynnin lisäksi teknistä neuvontaa, koulutusta ja laitteiden huoltoja. Palveluiden ja laitteiden avullamme autamme teollisuusasiakkaita parantamaan heidän lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien toimivuutta.

Annamme mielellään lisätietoa Elector-vedenkäsittelylaitteista ja voimme tulla kartoittamaan järjestelmienne nykytilanteet Teille sopivana ajankohtana.


Lisätiedot:

Hannu Haanpää, puh. 044 367 6623 [email protected]

Electorin tuotesivu: https://pirkanmaanvedenkasittely.fi/lammitysjarjestelmat/elector/