full screen background image

Suojaa kiinteistösi lämmitys- ja käyttövesijärjestelmät

Print Friendly, PDF & Email

Kiinteistön säännöllinen huolto ja ylläpito lisää kiinteistön käyttöikää sekä tuo kustannussäästöjä

Lämmitysjärjestelmä vaatii säännöllistä huoltoa.

Lämmitysjärjestelmä vaatii säännöllistä huoltoa.

Suurimpia kiinteistön ylläpidosta aiheutuvia kustannuksia ovat sähkö, vesi ja lämmitys. Näiden järjestelmien toimivuudesta huolehtiminen pitäisi kuulua jokaisen kiinteistön perusasioihin. Näin ei valitettavasti aina ole ja silloin usein törmätään ongelmiin sekä heti tehtäviin korjauksiin, joista syntyy huomattavia kustannuksia.

Lämmitys- ja käyttövesiverkon ongelmat johtuvat usein niissä kulkevasta vedestä. Epäpuhtaudet ja veden huono laatu ovat usein syynä niin käyttövesi- kuin lämmitysjärjestelmien toimintahäiriöihin. Suomen koko rakennuskannan arvo oli 480 miljardia euroa vuonna 2014 (Lähde:Rakli Ry, Kiinteistöalan yhteiskunnallinen ja kansantaloudellinen merkitys). Tämä tarkoittaa valtavaa määrää kiinteistöjä, joista pitäisi pitää huolta. Pidetäänkö kiinteistöistä huolta? Varmasti pääsääntöisesti pidetäänkin, mutta liian usein suoristetaan mutkat ja ylläpitoon ei suhtauduta sen vaatimalla tärkeydellä.

Ennakoimalla ja säännöllisellä huolenpidolla pystytään asioihin vaikuttamaan – Honeywell ja Elector ovat ratkaisumme

Tuotteidemme sekä asiantuntemuksen avulla löydetään ratkaisut käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmien veden puhtaana pitämiseen. Ne soveltuvat niin uusiin kuin vanhoihinkin kiinteistöihin. Uusissa kiinteistöissä ennakoimalla vältytään ongelmilta ja vanhoissa saadaan järjestelmät toimimaan kuten on alunperin suunniteltu.

Lue artikkeli aiheesta: Tuoteuutiset – Omakiinteistö 2016